Pääsisältö

Pikanäppäimet FinishLynx Software

FinishLynx on tehokas ohjelmistosovellus, jota käytetään valokuvaamaan lopputuloksia useissa urheilu- ja nopeissa sovelluksissa. Se on rajapinta monien tietokantaohjelmien kanssa ja tukee useita laajennuksia ja kolmannen osapuolen laitteita. Tämän seurauksena ohjelmiston valikot ja käyttöliittymä voivat olla pelottavia joillekin uusille käyttäjille. Siksi olemme luoneet pikanäppäimiä.

Näiden FinishLynx-pikakuvakkeiden avulla käyttäjät voivat suorittaa nopeasti joitain yleisimmistä komennoista, jotka löytyvät tapahtumien sieppauksen aikana, kuten tapahtuman virittäminen tai tallentaminen. Ohjelmiston avulla käyttäjät voivat myös ohjelmoida omia mukautettuja pikanäppäimiä, joita kutsutaan "pikanäppäimiksi". Luettelo esiohjelmoiduista komennoista löytyy alla olevasta taulukosta. Katso video saadaksesi lisätietoja omien pikanäppäinten ohjelmoinnista FinishLynx-ohjelmistossa Hidden Settings -ominaisuuden avulla.

muutosavainKomentoSelitysvalikko
CTRL +AVarsiViritä nykyisen tapahtuman hyväksymään seuraavan aloitussignaalintapahtuma
CTRL +CkopioKopioi tällä hetkellä korostetun tekstin leikepöydällemuokata
ALT +CSatoRajaa hiiren oikealla painikkeella määritetyn alueen kuvaikkunastaKuva
ALT +EPäivitä kaikkiPäivittää tiedot KAIKKIIN tulostauluihinTulostaulu
CTRL +FKoko näyttöNäyttää kameran 1 kuvatiedot koko näytön kokoisenaKuva
ALT +FSuorittaa loppuunKäyttää seuraavaa valokennon katkaisua käyntiajan pysäyttämiseenTulostaulu
CTRL +GKoko näyttö #2Näyttää kameran 2 kuvatiedot koko näytön kokoisenaKuva
ALT +HPidä tuloksetKeskeyttää tulosten lähettämisen yhdistettyihin tulostauluihinTulostaulu
ALT +IAlustaaLähettää alustusmerkkijonon tyhjentääkseen kaikki tiedot tulostauluiltaTulostaulu
CTRL +LladataKäytä tätä ominaisuutta ladataksesi viimeisimmät tiedot, jotka sieppaustietokone on tallentanut .evn-tiedostoon. Hyödyllinen käytettäessä Reader-tilaa ja Time Trial -tilaa yhdessä, koska käynnistykset voivat tulla lukijatilan tietokoneen avaamisen jälkeen.filee
ALT +LKäytä nykyistä tapahtumaaKun useita tapahtumaikkunoita on auki samanaikaisesti, tämä komento yhdistää tulostaulun tällä hetkellä aktiiviseen ikkunaanKierrosaika
CTRL +NUusiAvaa uuden tapahtuman ja virittää sen vastaanottamaan seuraavan aloitussignaalinfilee
CTRL +OavoinAvaa aiemmin tallennetun tapahtumanfilee
ALT +OAvaa äskeinenNäyttää luettelon viimeksi avatuista tapahtumistafilee
ALT +PTaukoKeskeyttää suoritusajan aktiivisilla tulostauluillaTulostaulu
CTRL +RPoista peittokuvatPoistaa kaikki kuvaikkunassa tällä hetkellä näkyvät peittokuvatKuva
ALT +RajaaPakottaa nykyisen ajoajan näyttöönTulostaulu
CTRL +SSäästäTallentaa parhaillaan aktiivisen tapahtumanfilee
ALT +SstopPysäyttää nykyisen suoritusajan aktiivisilla tulostauluillaTulostaulu
CTRL +TAseta nykyinen aloitus(Time Trial Mode) Aseta nykyinen aloitusaika näytöllä näkyvälle ajoajalle, tulostaulun ajoajalle ja LapTime-tapahtuman luomiselletapahtuma
ALT +TOta kaappaus käyttöönKytkee Capture päälle tai pois päältä riippuen nykyisestä tilastatapahtuma
CTRL +VpastaLiittää leikepöydän sisällönmuokata
CTRL +WSulje ikkunaSulkee nykyisen tapahtuman ikkunan – pyytää tallennustafilee
ALT +WManuaalinen tuuliPakottaa FinishLynxin saamaan nykyisen tuulen lukemantapahtuma
CTRL +XLeikkausLeikkaa tällä hetkellä korostetun tekstin leikepöydällemuokata
CTRL +ZpurkaaKumoaa viimeisen muokkaustoiminnon.muokata

Lisää mukautettuja pikanäppäimiä FinishLynxiin Piilotettuihin asetuksiin

Varmuuskopioi kielitiedostot (.lng) FinishLynxille

Kaikki Piilotetut asetukset -valikon sisällä tehdyt muutokset tallennetaan kielitiedostoosi FinishLynx-ohjelmistohakemistossa. Jos jostain syystä sinun on ladattava uusi kielitiedosto (korvaaksesi tai palauttaaksesi järjestelmän oletusasetukset), löydät kunkin kielen tiedostot alta. Englanninkielisten käyttäjien tulee ladata fi tiedosto.

FinishLynx-kielitiedostot
Nimitiedoston Koko
ar_SA94.6 KBLataa
de_DE115.4 KBLataa
fi39.0 KBLataa
es_ES134.0 KBLataa
fi_FI114.2 KBLataa
fr_FR74.8 KBLataa
hu_HU132.0 KBLataa
it_IT118.8 KBLataa
ko_KR86.1 KBLataa
pl_pl71.4 KBLataa
pt_BR49.3 KBLataa
ru_ru250.9 KBLataa
sv_SE47.9 KBLataa
zh_CN81.6 KBLataa
zh_TW81.7 KBLataa